ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποια είναι η Datafusion

Η Datafusion είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από τον Εμμανουήλ και τον Θεοχάρη Κονή πριν από 20 έτη. Σαν στόχο έχει την δημιουργία σχεδίων της υψηλότερης δυνατής ποιότητος για τους επαγγελματίες του χώρου του έπιπλου. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία για να παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα άρτιο και κατασκευαστικά εφικτό για τον επαγγελματία που επιθυμεί να καλύψει τον πελάτη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να γίνει όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στην σύγχρονη εποχή. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να μας καλέσετε στο τηλέφωνο για να συζητήσουμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, πάντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για την συγκεκριμένη ποιότητα που παραδίδουμε.

 

Η ιστορία μας

Η εταιρία μας είναι στην αγορά για πάνω από 30 χρόνια στον κλάδο του έπιπλου κουζίνας.
Στην αρχή σαν επαγγελματίες του χώρου των επίπλων κουζίνας και μετά σαν μηχανογράφοι των ξυλουργικών επιχειρήσεων στον τομέα των σχεδιαστικών προγραμμάτων. Τώρα επικεντρώσαμε τις δυνάμεις μας στο να σχεδιάζουμε εσωτερικούς χώρους με αυτά τα προγράμματα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Το σημαντικότερο στοιχείο όμως και αυτό που μας διαφοροποιεί από την αγορά, είναι η εμπειρία και η γνώση μας πάνω στο έπιπλο κουζίνας, που δίνει στον πελάτη μας την δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις γνώσεις μας πάνω στην κατασκευή και την τοποθέτηση επίπλων κουζίνας.
Γιατί είναι άλλο το να σχεδιάζει κάποιος ένα όμορφο σχέδιο και τελείως διαφορετικό να σχεδιάζει κάτι όμορφο και λειτουργικό, που να είναι όμως και εφικτό να κατασκευαστεί στην πραγματικότητα.
Χωρίς λοιπόν να ξεχνάμε την ομορφιά και την καλαισθησία των σχεδίων μας, σας παραδίδουμε σχέδια που είναι δυνατόν να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν χωρίς προβλήματα από έναν τεχνικό στο σπίτι του πελάτη σας.

Εξοπλισμός

Χρησιμοποιούμε τα γνωστότερα σχεδιαστικά προγράμματα παγκοσμίως και τους πιο σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και καταλόγους προϊόντων, για να παρουσιάσουμε αποτελέσματα που είναι εξαιρετικά από όποια πλευρά και αν τα δείτε.… Ο εξοπλισμός μας αναβαθμίζεται συνεχώς για να είμαστε συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας και να μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παραδείγματα της εργασίας μας μπορείτε να δείτε και στην Γκαλερί μας, έτσι ώστε να σχηματίσετε και μια καλύτερη εντύπωση για το τι είναι αυτό που σας προσφέρουμε…

Γιατί Datafusion?

Μια εταιρία με 33 χρόνια στην αγορά, σίγουρα μπορεί να πει κάποια πράγματα για τα πεπραγμένα της. Αυτό όμως ισχύει για κάθε εταιρία που υπάρχει στην αγορά για αυτό το χρονικό διάστημα και δεν θα θέλαμε να στηριχτείτε στα λόγια μας όσον αφορά την απόδοση, την ποιότητα και τα άλλα χαρακτηριστικά της εργασίας μας.
Εμείς θα θέλαμε να μας χαρίσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, για να κρίνετε και να αποφασίσετε.
Δώστε μας την δυνατότητα να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας…