• (+30) 210-96.02163
  • info@datafusion.gr

Category ArchiveΠροϊόντα

Κατάλογοι Αντικειμένων

Οι κατάλογοι προϊόντων είναι αρχεία που περιέχουν διάφορα σχέδια αντικειμένων, όπως ερμάρια, πάγκοι, τραπέζια καρέκλες, καναπέδες κ.λ.π.

Τα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται από το σχεδιαστικό πρόγραμμα Fusion, για την παρουσίασή τους μέσα στον κενό χώρο του σχεδίασης του προγράμματος.

Φανταστείτε δηλαδή βιβλιοθήκες με πολλά προσχεδιασμένα αντικείμενα τριών διαστάσεων και όχι φωτογραφίες, που επιτρέπουν στον χρήστη να τα τραβήξει μέσα από το σχεδιαστικό πρόγραμμα στην λευκή κενή σελίδα της κάτοψης και να τα απεικονίσει εκεί, ανάλογα με την επιλογή του είτε σε κάτοψη, είτε σε πάνοψη, είτε σε τριδιάστατο προοπτικό που θα δείχνει σαν φωτογραφία του χώρου που θα την είχατε τραβήξει, όταν θα είχατε ετοιμάσει τον χώρο μαζί με τα προϊόντα αυτά μέσα.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, ότι το σχεδιαστικό πρόγραμμα χωρίς αυτούς τους καταλόγους που περιέχουν τα πολλά αυτά αντικείμενα είναι ένα σχεδιαστικό εργαλείο που δεν έχει υλικό (αντικείμενα και χρώματα) για να εργαστεί, οπότε γίνεται πλέον φανερό, ότι οι κατάλογοι αυτοί με τα διάφορα προϊόντα, είναι αυτοί που δίνουν την δυνατότητα στο πρόγραμμα να παρουσιάσει κάτι στην οθόνη και χωρίς τουλάχιστον έναν κατάλογο αντικειμένων το πρόγραμμα δεν ξεκινά καν τη σχεδίαση και μας ζητάει να εγκαταστήσουμε τουλάχιστον αυτόν τον ένα κατάλογο (ένα ζεύγος καταλόγων ουσιαστικά), που χρειάζεται για να εργαστεί.

Η λειτουργικότητα του προγράμματος αυξάνεται επομένως με την εγκατάσταση περισσότερων από έναν καταλόγων σε αυτό και έτσι μπορούν να καλυφθούν πολλές κατηγορίες επαγγελματιών από το ίδιο πρόγραμμα, απλά με την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών καταλόγων που έχουν αντικείμενα που τα χρησιμοποιούν αυτές οι κατηγορίες επαγγελματιών, αποδίδοντας αντικείμενα από πολλούς κατασκευαστές μέσα στην ίδια σχεδιαστική άποψη.

Η χρήση αυτών των αντικειμένων γίνεται απλά κάνοντας κλικ πάνω τους και κρατώντας πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού, τα τραβάμε μέσα στην περιοχή σχεδίασης, όπου μπορούμε να τα αφήσουμε στην ακριβή θέση που επιθυμούμε. Τα αντικείμενα μέσα στους καταλόγους του Fusion έχουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως χρώματα, υφές, διαστάσεις, αλλά και άλλα που μπορούν να αλλάξουν με την χρήση των κατάλληλων εντολών μέσα από το πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν μέσα στο Fusion.

Όσον αφορά δε τους διάφορους κατάλογους, αυτοί περιλαμβάνουν πάρα πολλά αντικείμενα και είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πραγματικά αντικείμενα της αγοράς, έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ της απεικόνισης της οθόνης και των αντικειμένων που θα δείτε σε μια έκθεση επίπλων. Σε αυτήν ακριβώς την πολύ λεπτομερή απεικόνιση των αντικειμένων στην οθόνη, οφείλει το Fusion την φήμη του, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά άλλο πρόγραμμα με καλύτερη απόδοση της πραγματικότητας μέσα από έναν υπολογιστή, από το πρόγραμμά μας. Παράδειγμα αποτελεί οι κατάλογοι κουζίνας και ντουλάπας, που περιέχουν αντικείμενα από τα πραγματικά αντικείμενα της Ελληνικής αγοράς από τους μεγαλύτερους Έλληνες κατασκευαστές.

Ακριβώς λόγω αυτής της εξέλιξης που παρουσιάζει το προϊόν όσον αφορά την πληρότητα των προϊόντων των διαφόρων εταιριών (στην κουζίνα περιλαμβάνονται 240 σχέδια πορτών των Ελλήνων κατασκευαστών μόνο μέσα σε ένα κατάλογο), αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων σας και είναι το εργαλείο που προτιμούν οι κατασκευαστές πόρτας κουζίνας, αλλά και άλλων κατηγοριών επίπλων για την προώθηση των προϊόντων τους. Παραδείγματα τέτοιων πελατών μας είναι ο Σιλβεστρίδης, ο Παπαθανασίου αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί κατασκευαστές επίπλων κουζίνας.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί κατάλογοι επαγγελματιών που έχουν δημιουργήσει τους καταλόγους των προϊόντων τους για το Fusion σε μια προσπάθεια να καλύψουν την πελατειακή τους βάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί που μεταπωλούν τα προϊόντα των εν’ λόγω εταιριών, μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά σε ειδικές τιμές που καθορίζονται από εταιρικές συμβάσεις και καλύπτουν και τους διάφορους κανόνες κάλυψης των πελατών αυτών.

Σε άλλο τμήμα του ιστοτόπου μας, (Ποιός χρειάζεται το Fusion), περιγράφονται οι κατηγορίες των επαγγελμάτων για τα οποία έχουν δημιουργηθεί κατάλογοι διαφόρων κατασκευαστών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια των καταλόγων των διαφόρων κατασκευαστών, μπορείτε να καλείτε την εταιρία μας, αφού για κάθε εταιρία υπάρχει και τελείως διαφορετική λογική αντιμετώπισης.

Σε κάθε περίπτωση, αφού δοθούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των διαφόρων κατηγοριών προϊόντων που διαθέτει ο έμπορος ή ο κατασκευαστής, το τμήμα παραγωγής των καταλόγων της εταιρίας μας, θα κατασκευάσει τους δικούς σας καταλόγους προϊόντων, που θα λειτουργούν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, ενώ μέχρι την πλήρη αποσφαλμάτισή τους, θα διορθώνονται δωρεάν (ή έως την παρέλευση εξαμήνου από την παραγωγή τους, ότι ισχύσει πρώτο).

Έτσι θα έχετε ένα επιπλέον εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων σας που θα συνδυάζει την απεικόνιση του χώρου όπως πραγματικά θα είναι με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, αναιρώντας με αυτό τον τρόπο την ανασφάλεια που αισθάνεται ο πελάτης με κάθε νέα αγορά προϊόντος και δημιουργείτε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ αυτού και του πωλητή, αφού αυτό που επιθυμεί να αγοράσει το βλέπει και όπως θα είναι ακριβώς τοποθετημένο στο χώρο του, σε μία σύνθεση με άλλα αντικείμενα που δεν αποκλείεται ήδη να έχει αγοράσει.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του οποίου η χρησιμότητα δεν μπορεί να εκτιμηθεί, αν δεν υπάρχει προηγουμένως εμπειρία, είναι και η δυνατότητα του Fusion να εισάγει αντικείμενα ακριβώς πάνω στην κάτοψη με το πάτημα ενός κουμπιού. (Ισχύει για τις εκδόσεις Power User και πάνω).

Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πρακτικής εισαγωγής αντικειμένων από το Internet, είναι να δημιουργηθούν βιβλιοθήκες αντικειμένων από αρχεία DXF, DWG, 3DS, Google Sketch – Up και να υπάρχουν σε διαθεσιμότητα όταν θα χρειαστούν στον επαγγελματία κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μία εικόνα που παράγεται από το Fusion και μπορείτε να την δείτε και σε άλλα σημεία του ιστοτόπου μας, είναι η γειτονιά με τα 10 σπίτια που μπορούν να απεικονιστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο προώθησης προϊόντων, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τις πωλήσεις σας, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας που μπορείτε να βρείτε στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Κατασκευή Προγραμμάτων

Όταν μιλάμε για κώδικα, εννοούμε τον προγραμματισμό σε διάφορες γλώσσες υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το απαιτούμενο αποτέλεσμα, για μία εργασία που χρειάζεται να κάνει κάποιος άνθρωπος, ούτως ώστε να γίνει κάλυψη ακριβώς αυτής της ανάγκης, αφού κανένα πρόγραμμα στον κόσμο, δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θα ήθελαν όλοι οι χρήστες υπολογιστών στον κόσμο.

Οι δυνατότητες των ανθρώπων της εταιρίας μας στη συγγραφή κώδικα, στηρίζονται στην χρήση των παρακάτω γλωσσών προγραμματισμού.

Visual Basic
Fusion Programming Language
C++ Programming Language Access Programming Language
HTML Programming Language SQL Programming Language
G Code

 

Οι υλοποιήσεις που στηρίζονται στις παραπάνω γλώσσες, είτε αποτελούν απλά, σενάρια αυτοματοποιημένων λειτουργιών (Scripts), είτε ολοκληρωμένα προγράμματα που περιέχουν στοιχεία (Modules, Procedures) από περισσότερες από μία απ’ τις παραπάνω γλώσσες προγραμματισμού, συμπληρώνουν και επαυξάνουν τις δυνατότητες τουFusion, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών που αναπτύχθηκαν στην εταιρία μας, είναι η ανάλυση παραγωγής και τα συστήματα αναφορών για τα εξαγόμενα αποτελέσματα από τοFusion που μας έχουν ζητηθεί κατά καιρούς από διάφορες εταιρίες για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών τους με τον τρόπο που εκείνοι το επιθυμούν.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε και την δική σας εταιρία, αν μας δώσετε τις προδιαγραφές λειτουργίας των προγραμμάτων ή συμπληρωμάτων, που θέλετε να κατασκευάσουμε.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι πέραν της παραγωγής αυτής της εξειδικευμένης εφαρμογής, στην τιμή του προϊόντος περιλαμβάνεται και η αποσφαλμάτισή του για 3 μήνες μετά την παράδοση, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργικότητα του κάτω από τις συνθήκες που αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον επαγγελματία.

Επειδή το κόστος για μία τέτοια εργασία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, δεν είναι δυνατός ο καθορισμός κάποιου συγκεκριμένου κοστολογίου, για αυτές τις ειδικές περιπτώσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει για να μπορεί να εκτιμηθεί το κόστος παραγωγής, είναι να περιγραφεί η ανάγκη για κάποια λειτουργία μέσα από συγκεκριμένες προδιαγραφές και να γίνει η εκτίμηση της εργασίας για να δοθεί προσφορά.

Η λειτουργίες αυτές ή τα προγράμματα αυτά, μπορούν να λύσουν πολλά διαδικαστικά προβλήματα μέσα στις επιχειρήσεις και να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα που αυτές οι διαδικασίες δημιουργούν, με την αυτοματοποίηση που προέλθει από αυτά τα προγράμματα.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στις τηλεφωνικές γραμμές της εταιρίας, ή να χρησιμοποιείτε κάποιον από τους άλλους τρόπους ενημέρωσης που αναφέρονται στην επικοινωνία και να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί κάποια εξειδικευμένη λύση και για εσάς…

Προγράμματα Κοπής

Τα προγράμματα κοπής είναι προγράμματα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή πρόταση στον τρόπο κοπής των φύλλων της μελαμίνης, ή των άλλων πρώτων υλών που έρχονται σε τυποποιημένες διαστάσεις για περαιτέρω επεξεργασία, όπως π.χ. ο τεμαχισμός, το σοκόριασμα, με πρωταρχικό στόχο την μικρότερη δυνατή φύρα και τον βέλτιστο χειρισμό των τεμαχίων που μένουν για την επόμενη φορά. κ.λ.π.

Οι διαδικασίες αυτές, απαιτούν από το πρόγραμμα να έχει χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της πρώτης ύλης, ό εύκολος χειρισμός, ή εξαγωγή πληροφοριών προς πολλούς άλλους τύπους αρχείων, η εκτύπωση Bar Code στα απάρτια που πρόκειται να κοπούν και η διαχείριση των υπολοίπων των τεμαχίων πρώτης ύλης που προκύπτουν από τον τεμαχισμό για περαιτέρω χρήση τους σε περίπτωση που θα έχουμε κατασκευή αντικειμένου από την ίδια πρώτη ύλη (Διαχείριση Αποθήκης).

Ένα από τα γνωστότερα προγράμματα στο χώρο του ξύλου, που επιπλέον μιλά άπταιστα Ελληνικά, είναι το Smart2DCutting optimizer, την Εισαγωγική εικόνα του οποίου βλέπουμε παρακάτω.

Το πρόγραμμα αυτό έρχεται σε τρεις εκδόσεις για τεμαχισμό φύλλων, μία για 1000 τεμάχια, μια για 10.000 τεμάχια και μία απεριόριστη.

Οποιαδήποτε έκδοση και αν αγοράσετε, αυτό που θα διαπιστώσετε είναι η εξαιρετική απόδοση και η μεγάλη απλότητα στη χρήση.

Με την παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να αποκτήσετε μια ιδέα για το βασικό πάνελ λειτουργικότητας του προγράμματος, που θα βρείτε μπροστά σας ξεκινώντας το πρόγραμμα.

Σε αυτή την οθόνη μπορούμε να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του ενδιάμεσου χρήστη (Interface). Στο αριστερό κάτω παράθυρο με τον τίτλο Επιφάνειες, εισάγουμε τα φύλλα της πρώτης ύλης προς κοπή, από τα οποία θα προέλθουν τα τεμάχιά μας. Στο δεξιό κάτω παράθυρο με τίτλο Κομμάτια, εισάγουμε τα τεμάχια που πρέπει να κόψουμε από τα αριστερά φύλλα. Μετά κλικάρουμε το κουμπί που γράφει στο πάνω παράθυρο και προς τα δεξιά Βελτιστοποίηση και άμεσα το πρόγραμμα μας μεταφέρει στην παρακάτω οθόνη, όπου φαίνονται τα τεμάχια τοποθετημένα πάνω στα φύλλα με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Είναι βέβαια αδύνατο να εξηγηθεί εδώ ο τρόπος της ακριβούς λειτουργικότητας του πακέτου, αλλά και εσείς οι ίδιοι έχετε παρατηρήσει ίσως, ότι στην προηγούμενη εισαγωγική οθόνη, μπορείτε να καθορίσετε σε ποιές πλευρές θα μπει σόκορο, ενώ και στην τελευταία βλέπετε τα χαρακτηριστικά κοπής του φύλλου, όπως και τους διάφορους δείκτες απόδοσης στο κάτω μέρος, όπως και τους ρυθμιστές κοπής σε οριζόντιο ή κάθετο άξονα με βάση την φορά των νερών του ξύλου πάνω στα τεμάχια του φύλλου και τα υπόλοιπα κοπής που θα χρησιμοποιηθούν στην μελλοντική εργασία που θα χρησιμοποιεί ίδιο τύπο υλικών. Στο επόμενο βήμα, θα δούμε την παραγωγή τωνBar Codes που μπορούν να τυπωθούν σε οποιοδήποτε εκτυπωτή ή σε ειδικό εκτυπωτή Bar Code για περαιτέρω επεξεργασία στα υπόλοιπα στάδια παραγωγής….

Ο έλεγχος υπάρχει σε πολλά σημεία της διαδικασίας, για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τις προδιαγραφές λειτουργίας και επομένως τα εξαγόμενα αποτελέσματα, όπως εμείς επιθυμούμε.

Παρ’ όλα αυτά βέβαια το πρόγραμμα διαθέτει ένα πολύ εύκολο τρόπο λειτουργίας όπως μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστωθεί με μία παρουσίαση.

Είδαμε κάποια πρώτα ενημερωτικά στοιχεία για το πρόγραμμα βελτιστοποίησης κοπής που ήδη χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίας ξυλεμπορίας και έχει δημιουργήσει ήδη το δικό του φανατικό κοινό χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εξαιρετικό αυτό πρόγραμμα, μπορείτε να πάρετε από τα τηλέφωνα της εταιρίας με μία παρουσίαση στο Internet που μπορεί πολύ εύκολα να υλοποιηθεί μετά από δική σας αίτηση στο + 30 (210) 9602163.

Ανάλυση Παραγωγής

Το ΝΕΟ πρόγραμμα ανάλυσης παραγωγής είναι ένα εργαλείο, που έρχεται να συμπληρώσει το σχεδιαστικό πρόγραμμα και να προχωρήσει την επεξεργασία της πληροφορίας μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής.

Ας πούμε δηλαδή ότι κάποιος έβγαλε ένα σχέδιο σε ένα κατάστημα και το έστειλε στο εργοστάσιο για να προχωρήσει η παραγωγή του.

Εκεί ο εργοδηγός μπορεί να ξεκινήσει το σχεδιαστικό πρόγραμμα και να εξάγει το σχέδιο που δημιούργησε το κατάστημα (αν αυτή η δυνατότητα πρέπει να δίνεται μόνο στο εργοστάσιο και όχι στο κατάστημα πράγμα που επίσης καλύπτεται και δεν υπάρχει τότε η ανάγκη για την ύπαρξη του σχεδιαστικού προγράμματος μέσα στο εργοστάσιο), σε μια μορφή αρχείου που να μπορεί να την επεξεργαστεί το πρόγραμμα ανάλυσης παραγωγής.

Στη συνέχεια ξεκινά το πρόγραμμα ανάλυσης παραγωγής και εισάγει το αρχείο που δημιούργησε το σχεδιαστικό πρόγραμμα.

Από εκεί και μετά και αν το πρόγραμμα σχεδίασης χρησιμοποιεί τα μοντέλα, χρώματα και πόμολα του σχεδιαστικού προγράμματος αυτόματα ή αν θέλει να προχωρήσει με δικά του αλλαγμένες προδιαγραφές, το σύστημα της ανάλυσης, μπορεί να δημιουργήσει τη λίστα των απαρτίων (ημιέτοιμων), που χρειάζονται για το μοντάρισμα των ερμαρίων.

Οι αναφορές που εξάγει η Ανάλυση Παραγωγής, μπορεί να αφορούν οποιοδήποτε τύπο κατασκευής, από την στιγμή που οι προδιαγραφές του έχουν περαστεί μέσα στη βάση δεδομένων της και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τμήμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας, για να βελτιώσουν την συνολική εταιρική απόδοση.

Αποτέλεσμα της εφαρμογής του συστήματος, είναι η δυνατότητα αύξησης της αποτελεσματικότητας των διαφόρων τμημάτων χωρίς την δαπάνη περισσότερων πόρων, με το να ελαχιστοποιούν τον χρόνο της κάθε διαδικασίας, η αφαίρεση του παράγοντα σφάλματος από τις διαδικασίες και η περαιτέρω αξιοποίηση των στοιχείων αυτών από το λογιστήριο στο σύστημα ERP, στην τμηματοποίηση, βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών και στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων από άλλα προγράμματα όπως βελτιστοποίηση κοπής, G-Code για την τεμαχιστική κ.λ.π.

Μία από τις δυνατότητες είναι η δημιουργία ταξινομημένων πινάκων απαρτίων, με τη χρήση των ανάλογων φίλτρων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ούτως ώστε να φαίνεται στην αναφορά μόνο αυτό που χρειάζεται το κάθε τμήμα (Κοπής μελαμίνης, Συγκόλλησης Περιθωρίων, Μονταρίσματος κ.λ.π.).

Άλλο χαρακτηριστικό είναι ο δενδροειδής τρόπος διαχείρισης των συνταγών των διαφόρων κατασκευών που και απόλυτα παραμετρικός ως προς τις διαστάσεις των απαρτίων είναι για την κάλυψη των ερμαρίων ειδικών διαστάσεων, αλλά και κατά την αλλαγή των προδιαγραφών κατασκευής ελαχιστοποιεί την δουλειά που χρειάζεται να γίνει για τη συντήρηση του συστήματος, αφού με την αλλαγή των προδιαγραφών ενός ερμαρίου που βρίσκεται στον κορμό του δένδρου (Tree Root), αυτόματα τροποποιούνται παραμετρικά και όλες οι προδιαγραφές των ερμαρίων που χρησιμοποιούν αυτή τη συνταγή.

Άλλη δυνατότητα του συστήματος είναι ο υπολογισμός του πάχους του PVC για να αφαιρείται αυτόματα κατά τη διαδικασία κοπής των μελαμινών όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα που δηλώνονται τα απάρτια που χρειάζονται συγκόλληση PVC για να έρθουν στις σωστές διαστάσεις, αλλά και τα Check Boxes για να μπορεί ο εργοδηγός να εκτυπώνει όποιες πρώτες ύλες χρειάζεται αναλόγως την αναφορά που προωθεί στα επόμενα στάδια επεξεργασίας, όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Εκτός αυτού μπορούν να επεξεργαστούν πολλές ομοειδείς παραγγελίες από πολλά σχέδια ταυτόχρονα, για να  επιτευχθεί οικονομία ακόμα μεγαλύτερης κλίμακας κατά την κοπή, αλλά και με την μείωση των απαραίτητων αναφορών κατά την διαδικασία παραγωγής, πράγμα που βοηθά στην καλύτερη ροή των διαδικασιών και αποφεύγονται τα πιθανά μπλοκαρίσματα από πολλαπλές αναφορές σε κάθε τμήμα.

Το κεντρικό μενού επιλογής εργασιών είναι ένας ευδιάκριτος πίνακας επιλογών που σας δίνει τα στοιχεία που χρειάζεστε άμεσα, με το πάτημα λίγων πλήκτρων.

Η παραμετροποίηση του συστήματος με βάση τις συνταγές τις κάθε εταιρίας, είναι κάτι που μπορεί να γίνει είτε από τον χρήστη (Επαγγελματική Έκδοση), είτε και από εμάς με επιπλέον εργασία πάνω στο ήδη υπάρχον πακέτο.

Στην περίπτωση της επαγγελματικής λύσης ανάλυσης παραγωγής, η παραπάνω εργασία των 10 ωρών που χρειάζεται ο τεχνικός μας για να παραμετροποιήσει το σύστημα της Ανάλυσης Παραγωγής στα μέτρα σας, περιλαμβάνεται στην τιμή, ενώ στην μικρότερη Ανάλυση παραγωγής όχι.

Για αυτό το λόγο, το σύστημα Ανάλυσης παραγωγής στην μία περίπτωση βρίσκεται στα Bundles ενώ το άλλο πακέτο είναι στην κατηγορία Προγράμματα Άνευ Υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο τηλέφωνο +30 (210) 9602163 για απορίες, ή για να ζητήσετε ραντεβού παρουσίασης μέσω Internet (με σύνδεση μεταξύ υπολογιστών).

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα

Σχεδιαστικό πρόγραμμα 2020 Fusion Power User.

designing Software από άλλο πλανήτη…….

Δεν υπάρχει άλλο σχεδιαστικό πρόγραμμα, που να φέρει την ευχρηστία, δυναμική και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα πακέτο για το τελικό σημείο πώλησης του επαγγελματία.

Η δημιουργία σύνθετων σχεδιάσεων που τα διάφορα τμήματά τους υλοποιούνται σε διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα και μετά τα είσάγουμε στο Fusion για να τα διακοσμήσουμε ή να τα διαχειριστούμε μέσα στο Fusion είναι μία εργασία που έχει απλοποιηθεί σε πολύ υψηλό βαθμό.

Ειδικά η τελευταία έκδοση, περιλαμβάνει λειτουργίες που επιτρέπουν την συνεργασία με όλες τις μορφές αρχείων που παράγονται από τα άλλα σχεδιαστικά προγράμματα, όχι μόνο μέσα από το τμήμα του επεξεργαστή των καταλόγων, αλλά και μέσα από την ίδια την κάτοψη.

Μπορούμε να εισάγουμε οποιοδήποτε 3D σχέδιο κατευθείαν στην κάτοψη με όλα τα χαρακτηριστικά του και να το διαχειριστούμε εκεί..

Τι σημαίνει αυτό…..

Φανταστείτε το εξής σενάριο.

Ένας αρχιτέκτονας, έχει κατασκευάσει το τρισδιάστατο σχέδιο ενός πολυόροφου κτιρίου.

Θεωρητικά θα έπρεπε λοιπόν, να ψάξει να βρει τις βιβλιοθήκες και να αρχίσει να επιπλώνει όλα τα δωμάτια.

Δεν ξέρω αν κάποιος έχει πραγματικά προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η διαδικασία τις περισσότερες φορές (ειδικά στα μεγάλα πολυόροφα κτίρια), χρειάζεται περισσότερο χρόνο, από την κατασκευή του ίδιου του σχεδίου του κτιρίου.

Για αυτό το λόγο και ακολουθείται σπάνια, εκτός αν ο βαθμός σημαντικότητας του όλου Project το απαιτεί.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το τριδιάστατο σχέδιο της κτιριακής εγκατάστασης, που έφτιαξε ό πολιτικός μηχανικός ή ο αρχιτέκτονας, μπορεί να εισαχθεί με μία κίνηση κατευθείαν στην κάτοψη στο σχεδιαστικό Fusion και να το επεξεργαστούμε εκεί πολύ πιο εύκολα για κάθε δωμάτιο χωριστά.

Η διαδικασία είναι η απλή.

1 Εισαγωγή του σχεδίου του αρχιτέκτονα, στην κάτοψη του κενού χώρου ενός νέου σχεδίου του Fusion.

2 Δημιουργία τοιχοποιϊας πάνω στο δωμάτιο που μας ενδιαφέρει, μέσα από το Fusion.

3 Απόκρυψη επιπέδου του σχεδίου του αρχιτέκτονα, για να μπορέσουμε να εργαστούμε με τα εργαλεία αγκύρωσης και αυτόματης περιστροφής ερμαρίων ή αντικειμένων, μόνο πάνω στην τοιχοποιία του Fusion.

4 Δημιουργία σχεδίασης επίπλου για το συγκεκριμένο δωμάτιο.

5 Αφαίρεση του επιπέδου των τοίχων του Fusion.

6 Επανεμφάνιση του αρχικού σχεδίου του αρχιτέκτονα και μέσα σε αυτό έχουμε την σχεδίαση του σχεδιαστικού Fusion

7 Επαναλαμβάνουμε για κάθε δωμάτιο που θέλουμε να επιπλώσουμε….

Αν και το παραπάνω ακούγεται κάπως πολύπλοκο, στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ απλό στην υλοποίησή του.

Ο λόγος είναι ότι η όλη διαδικασία, δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά σε διάρκεια μαζί με τον φωτισμό και επιτρέπει την δημιουργία εκπληκτικά πολύπλοκων πολυόροφων κτιρίων, με επιπλωμένα όλα τα διαμερίσματα και μετά παραγωγή φωτορεαλιστικού βίντεο με σημεία μετακίνησης καθορισμένα από το χρήστη, ώστε ο πελάτης να ξέρει τι ακριβώς θα αγοράσει, αφού ακόμα και τα προϊόντα ανταποκρίνονται στα πραγματικά προϊόντα της Ελληνικής αγοράς.

Το μυστικό βρίσκεται στα εργαλεία αυτόματης σχεδίασης του Fusion, που επιτρέπουν τη δημιουργία επιπλωμένων δωματίων σε ελάχιστο χρόνο, με πραγματικά όμως αντικείμενα και όχι κάποια που μοιάζουν σε αυτά….

Άμεση απόροια της δυνατότητας εισαγωγής οποιουδήποτε τριδιάστατου σχήματος στο Fusion με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι και η δυνατότητα δημιουργίας βιβλιοθηκών τριδιάστατων αντικειμένων από το Internet, για να μην τα ψάχνετε όταν κάποια στιγμή τα ξαναχρειαστείτε, αυξάνοντας έτσι και τη χρησιμότητα του προγράμματος.

Βαδίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια πραγματική γειτονιά πλήρως επιπλωμένη, ενώνοντας τμήματα σχεδιάσεων και να καταλήξετε σε παραγωγή βίντεο Walk Through, ποιότητας κινηματογραφικού στούντιο για συνθέσεις όπως η παρακάτω γειτονιά.