• (+30) 210-96.02163
  • info@datafusion.gr

Κατάλογοι Αντικειμένων

Κατάλογοι Αντικειμένων

Οι κατάλογοι προϊόντων είναι αρχεία που περιέχουν διάφορα σχέδια αντικειμένων, όπως ερμάρια, πάγκοι, τραπέζια καρέκλες, καναπέδες κ.λ.π.

Τα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται από το σχεδιαστικό πρόγραμμα Fusion, για την παρουσίασή τους μέσα στον κενό χώρο του σχεδίασης του προγράμματος.

Φανταστείτε δηλαδή βιβλιοθήκες με πολλά προσχεδιασμένα αντικείμενα τριών διαστάσεων και όχι φωτογραφίες, που επιτρέπουν στον χρήστη να τα τραβήξει μέσα από το σχεδιαστικό πρόγραμμα στην λευκή κενή σελίδα της κάτοψης και να τα απεικονίσει εκεί, ανάλογα με την επιλογή του είτε σε κάτοψη, είτε σε πάνοψη, είτε σε τριδιάστατο προοπτικό που θα δείχνει σαν φωτογραφία του χώρου που θα την είχατε τραβήξει, όταν θα είχατε ετοιμάσει τον χώρο μαζί με τα προϊόντα αυτά μέσα.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, ότι το σχεδιαστικό πρόγραμμα χωρίς αυτούς τους καταλόγους που περιέχουν τα πολλά αυτά αντικείμενα είναι ένα σχεδιαστικό εργαλείο που δεν έχει υλικό (αντικείμενα και χρώματα) για να εργαστεί, οπότε γίνεται πλέον φανερό, ότι οι κατάλογοι αυτοί με τα διάφορα προϊόντα, είναι αυτοί που δίνουν την δυνατότητα στο πρόγραμμα να παρουσιάσει κάτι στην οθόνη και χωρίς τουλάχιστον έναν κατάλογο αντικειμένων το πρόγραμμα δεν ξεκινά καν τη σχεδίαση και μας ζητάει να εγκαταστήσουμε τουλάχιστον αυτόν τον ένα κατάλογο (ένα ζεύγος καταλόγων ουσιαστικά), που χρειάζεται για να εργαστεί.

Η λειτουργικότητα του προγράμματος αυξάνεται επομένως με την εγκατάσταση περισσότερων από έναν καταλόγων σε αυτό και έτσι μπορούν να καλυφθούν πολλές κατηγορίες επαγγελματιών από το ίδιο πρόγραμμα, απλά με την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών καταλόγων που έχουν αντικείμενα που τα χρησιμοποιούν αυτές οι κατηγορίες επαγγελματιών, αποδίδοντας αντικείμενα από πολλούς κατασκευαστές μέσα στην ίδια σχεδιαστική άποψη.

Η χρήση αυτών των αντικειμένων γίνεται απλά κάνοντας κλικ πάνω τους και κρατώντας πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού, τα τραβάμε μέσα στην περιοχή σχεδίασης, όπου μπορούμε να τα αφήσουμε στην ακριβή θέση που επιθυμούμε. Τα αντικείμενα μέσα στους καταλόγους του Fusion έχουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως χρώματα, υφές, διαστάσεις, αλλά και άλλα που μπορούν να αλλάξουν με την χρήση των κατάλληλων εντολών μέσα από το πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν μέσα στο Fusion.

Όσον αφορά δε τους διάφορους κατάλογους, αυτοί περιλαμβάνουν πάρα πολλά αντικείμενα και είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πραγματικά αντικείμενα της αγοράς, έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ της απεικόνισης της οθόνης και των αντικειμένων που θα δείτε σε μια έκθεση επίπλων. Σε αυτήν ακριβώς την πολύ λεπτομερή απεικόνιση των αντικειμένων στην οθόνη, οφείλει το Fusion την φήμη του, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά άλλο πρόγραμμα με καλύτερη απόδοση της πραγματικότητας μέσα από έναν υπολογιστή, από το πρόγραμμά μας. Παράδειγμα αποτελεί οι κατάλογοι κουζίνας και ντουλάπας, που περιέχουν αντικείμενα από τα πραγματικά αντικείμενα της Ελληνικής αγοράς από τους μεγαλύτερους Έλληνες κατασκευαστές.

Ακριβώς λόγω αυτής της εξέλιξης που παρουσιάζει το προϊόν όσον αφορά την πληρότητα των προϊόντων των διαφόρων εταιριών (στην κουζίνα περιλαμβάνονται 240 σχέδια πορτών των Ελλήνων κατασκευαστών μόνο μέσα σε ένα κατάλογο), αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων σας και είναι το εργαλείο που προτιμούν οι κατασκευαστές πόρτας κουζίνας, αλλά και άλλων κατηγοριών επίπλων για την προώθηση των προϊόντων τους. Παραδείγματα τέτοιων πελατών μας είναι ο Σιλβεστρίδης, ο Παπαθανασίου αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί κατασκευαστές επίπλων κουζίνας.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί κατάλογοι επαγγελματιών που έχουν δημιουργήσει τους καταλόγους των προϊόντων τους για το Fusion σε μια προσπάθεια να καλύψουν την πελατειακή τους βάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί που μεταπωλούν τα προϊόντα των εν’ λόγω εταιριών, μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά σε ειδικές τιμές που καθορίζονται από εταιρικές συμβάσεις και καλύπτουν και τους διάφορους κανόνες κάλυψης των πελατών αυτών.

Σε άλλο τμήμα του ιστοτόπου μας, (Ποιός χρειάζεται το Fusion), περιγράφονται οι κατηγορίες των επαγγελμάτων για τα οποία έχουν δημιουργηθεί κατάλογοι διαφόρων κατασκευαστών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια των καταλόγων των διαφόρων κατασκευαστών, μπορείτε να καλείτε την εταιρία μας, αφού για κάθε εταιρία υπάρχει και τελείως διαφορετική λογική αντιμετώπισης.

Σε κάθε περίπτωση, αφού δοθούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των διαφόρων κατηγοριών προϊόντων που διαθέτει ο έμπορος ή ο κατασκευαστής, το τμήμα παραγωγής των καταλόγων της εταιρίας μας, θα κατασκευάσει τους δικούς σας καταλόγους προϊόντων, που θα λειτουργούν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, ενώ μέχρι την πλήρη αποσφαλμάτισή τους, θα διορθώνονται δωρεάν (ή έως την παρέλευση εξαμήνου από την παραγωγή τους, ότι ισχύσει πρώτο).

Έτσι θα έχετε ένα επιπλέον εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων σας που θα συνδυάζει την απεικόνιση του χώρου όπως πραγματικά θα είναι με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, αναιρώντας με αυτό τον τρόπο την ανασφάλεια που αισθάνεται ο πελάτης με κάθε νέα αγορά προϊόντος και δημιουργείτε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ αυτού και του πωλητή, αφού αυτό που επιθυμεί να αγοράσει το βλέπει και όπως θα είναι ακριβώς τοποθετημένο στο χώρο του, σε μία σύνθεση με άλλα αντικείμενα που δεν αποκλείεται ήδη να έχει αγοράσει.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του οποίου η χρησιμότητα δεν μπορεί να εκτιμηθεί, αν δεν υπάρχει προηγουμένως εμπειρία, είναι και η δυνατότητα του Fusion να εισάγει αντικείμενα ακριβώς πάνω στην κάτοψη με το πάτημα ενός κουμπιού. (Ισχύει για τις εκδόσεις Power User και πάνω).

Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πρακτικής εισαγωγής αντικειμένων από το Internet, είναι να δημιουργηθούν βιβλιοθήκες αντικειμένων από αρχεία DXF, DWG, 3DS, Google Sketch – Up και να υπάρχουν σε διαθεσιμότητα όταν θα χρειαστούν στον επαγγελματία κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μία εικόνα που παράγεται από το Fusion και μπορείτε να την δείτε και σε άλλα σημεία του ιστοτόπου μας, είναι η γειτονιά με τα 10 σπίτια που μπορούν να απεικονιστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο προώθησης προϊόντων, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τις πωλήσεις σας, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας που μπορείτε να βρείτε στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

admin

Leave your message