• (+30) 210-96.02163
 • info@datafusion.gr

Category ArchiveΓενικά

Εταιρικές Συνεργασίες

Η εταιρία μας καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Software, συνεργάζεται με άλλες εταιρίες ή κοινωνικούς φορείς, με στόχο το αμοιβαίο όφελος, ώστε να μπορέσει αυτή η συνεργασία να είναι βιώσιμη, αλλά και να επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη στους τομείς που θα εφαρμοστεί.

Τύποι συνεργασιών που η εταιρία μας ενδιαφέρεται να συμμετέχει αλλά και να αναπτύσσει προϊόντα αλλά και τεχνολογία, είναι οι παρακάτω.

 • Δημιουργία καταλόγων για το σχεδιαστικό πρόγραμμα Fusion, με στόχο την κάλυψη των διαφόρων κλάδων επαγγελματιών.
 • Συνεργασία με σχολές για την κοινή δημιουργία Projects που θα έχουν αποδέκτες υπηρεσιών εταιρίες τοπικά.
 • Δημιουργία δευτερευόντων προϊόντων για το Fusion με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη νέων αναγκών των πελατών
 • Βελτίωση των ειδικών χαρακτηριστικών του προγράμματος Fusion και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, είτε στην διευκόλυνση του χρήστη, είτε στην ευκολότερη εκμάθηση του προγράμματος, είτε σε άλλα Project που τρέχουν για το πρόγραμμα αυτό.
 • Δημιουργία νέων προγραμμάτων για τον κλάδο των επαγγελματιών, που να διευκολύνει στάδια των διαδικασιών που ακόμη δεν έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα.
 • Κάλυψη δικτύων των πελατών μας, με στόχο να μπορέσουν να προχωρήσουν στην εφαρμογή του συστήματος Fusion στις εταιρίες τους, και να πετύχουν την προώθηση των προϊόντων τους μέσα από τα δίκτυα αυτά.

Η εταιρία μας με μεγάλη εμπειρία στις παραπάνω συνεργασίες, μπορεί να προσφέρει συνέπεια στην ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν την συμμετοχή της, και πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων των προϊόντων αλλά και των εγχειριδίων χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή, είτε είναι αρχεία κειμένου είτε βίντεο, αλλά και στους πόρους του τεχνικού τμήματος, για να βοηθήσει στην καλύτερη υλοποίηση του Project.

Ακολουθώντας τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας, η εταιρία μας έχει μεταφέρει στο διαδίκτυο όλες τις υπηρεσίες της, ούτως ώστε να υπάρχει καλύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρόσβαση στο Internet και συνεχώς δικτυώνεται με εταιρίες και ελευθέρους επαγγελματίες, που επιθυμούν συνεργασία μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια της υποστήριξης των συνεργατών μας, αλλά και η παροχή βοήθειας κατά την προσφορά από αυτούς των προϊόντων της εταιρία ς μας με έναν τρόπο που δεν θα παρουσιάζει προβλήματα για το χρήστη, αλλά και θα τους διευκολύνει στην εργασία τους, είναι βασικοί στόχοι για όλους τους παραπάνω τύπους συνεργασιών.

Το πιο σπουδαίο όμως στοιχείο των συνεργασιών αυτών, είναι η απόλυτη ρύθμιση των διαδικασιών, ούτως ώστε να μην υπάρχουν κενά ή σημεία σύγκρουσης, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα μέσω του Internet, πιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την ικανότητά τους για να καλύψουν το δικό τους μέρος της συνεργασίας.

Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθεί τμήμα της εργασίας από τον ένα συνεργάτη στον άλλο, ακόμα και μετά από την έναρξη της συνεργασίας, αν αυτό πρόκειται να γίνει για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παρέχοντας έτσι μεγάλη ευελιξία κατά την υλοποίηση του σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας με την εταιρία μας, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα +30 (210) 9602163 ή στα υπόλοιπα στοιχεία στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ξεκινάτε εδώ

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο Datafusion.gr της εταιρίας Data Fusion LTD, γνωστότερης παλαιότερα σαν 3C (Carpus Computers and Communications) ή Planit Hellas.

Η Planit Hellas ήταν Distributor για το πολύ γνωστό και με εξαιρετικές δυνατότητες πρόγραμμα Planit, που έγινε συνώνυμο της εξαιρετικής απεικόνισης και της εξαιρετικά αξιόπιστης λειτουργίας, στην Ελλάδα και τις βαλκανικές χώρες.

Το Planit, μετονομάστηκε σε Planit Fusion, όταν προστέθηκαν και πολλές άλλες δυνατότητες στον κώδικά του και μετά την συγχώνευση της κατασκευαστικής εταιρίας Planit International Ltd με την 2020 και τη δημιουργία μιας πολύ μεγάλης εταιρίας διεθνώς, το όνομα άλλαξε οριστικά πλέον σε 2020 Fusion και συνεχίστηκε η εξέλιξή του με ακόμη μεγαλύτερες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας μας από 3C (Carpus Computers and Communications), έγινε Data Fusion LTD, ενώ διατηρήθηκε το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, και οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν με την παροχή επιπλέον προγραμμάτων και υπηρεσιών για νέους τομείς.

Παρέχονται πλέον λύσεις στους τομείς Τιμολόγησης, διασύνδεσης με προγράμματα, ERP και εμπορικής διαχείρισης, Ανάλυσης και Παραμετροποίησης διαδικασιών Παραγωγής, Βελτιστοποίησης Κοπής, και δημιουργίας εξειδικευμένων Αναφορών.

Επίσης καλύπτεται η μελέτη και ανάπτυξη κώδικα για λύσεις πάνω σε ειδικές ανάγκες.

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε ενημέρωση για τα παρακάτω θέματα.

 1. Παρουσίαση των οπτικών αποτελεσμάτων των σχεδιαστικών προγραμμάτων μας, με τις δύο Gallery εικόνων, στο πάνω αλλά και στο κάτω μέρος του Site.
 2. Ενημέρωση μέσω άρθρων στα ΝΕΑ και (παρουσίασης των προϊόντων μας μέσω Internet συνδέοντας τους υπολογιστές μας με το πρόγραμμα που κατεβάζετε από το μενού ΒΟΗΘΕΙΑ και επιλογή DOWNLOADS που είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή.)
 3. Επικοινωνία μέσω Τηλεφώνου, Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, Δωματίου Επικοινωνίας (Chat Room) γενικής χρήσης, όπου μπορούν οι επισκέπτες μας να συμμετέχουν ομαδικά σε συζητήσεις για τα θέματα που μας απασχολούν στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
 4. Λήψη βοήθειας για τους συνδρομητές πελάτες μας, μέσα από το μενού της ΒΟΗΘΕΙΑΣ, με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, που παρέχει ένα πιο εξειδικευμένο Δωμάτιο Ζωντανής Υποστήριξης στους ενεργούς συνδρομητές, την ανάρτηση των Εγχειριδίων Χρήσης για τα διάφορα προγράμματα μέσα από το υπομενού της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με την μορφή άρθρων.
 5. Η λήψη των αρχείων του συστήματος απομακρυσμένης υποστήριξης, αλλά και των Εκπαιδευτικών Βίντεο μέσω των επιλογών του υπομενού DOWNLOAD της ΒΟΗΘΕΙΑΣ που είναι για όλους τους συνδεδεμένους επισκέπτες μας.
 6. Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για τους ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών συντήρησης – υποστήριξης, που υποστηρίζει σύστημα Ticketing και θα βρίσκεται σύντομα σε λειτουργία…
 7. Η προμήθεια των προϊόντων μας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις.
 8. Η ενημέρωση στο κουμπί ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, όπου μπορείτε να δείτε τις προσφορές που ισχύουν τώρα.
 9. Πληροφόρηση για τα προϊόντα μας στα κουμπιά της πρώτης σειράς κάτω από την Gallery όπου θα βρείτε σχετικά άρθρα όπως και στα ΝΕΑ.
 10. Η λήψη DOWNLOADS, αλλά και Video αποτελεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας με κίνηση από τη δεύτερη σειρά κουμπιών,
 11. Η ενημέρωση για προτάσεις, τρόπους και ευκαιρίες συνεργασίας.
 12. Η επίσκεψη στους ιστοτόπους κάποιων επιλεγμένων συνεργατών μας για να δείτε τα δικά τους προϊόντα, εκτός από τα τρέχοντα νέα τους που μπορείτε να βρείτε στα ΝΕΑ στο τμήμα ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
 13. Να σχολιάσετε τα αναρτώμενα άρθρα, αλλά και να αξιολογήσετε τα προϊόντα μας στην πρώτη σελίδα.
 14. Να αρθρογραφήσετε,  και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με τους υπευθύνους και τους συνεργάτες της εταιρίας,  στην υποκατηγορία ΑΕΙ – ΤΕΙ των ΝΕΩΝ (Μόνο για καθηγητές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων).

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εκτός από την δημιουργία του λογαριασμού με τα στοιχεία σας, αφού συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία και πατήσετε το κουμπί Εγγραφή, θα χρειαστεί επαλήθευση στο mail που θα σας αποσταλεί, κλικάροντας το δεσμό ενεργοποίησης του λογαριασμού, ούτως ώστε να εγκριθεί από τον ιστότοπο και την επόμενη φορά να κάνετε κανονικό Log In. Έτσι θα μπορείτε να δείτε την αρθρογράφηση αλλά και ειδικές λειτουργίες στα μενού που είναι για συνδεδεμένους χρήστες.